Konsultationer

Jeg hjælper klienter til en bedre livskvalitet. 

Sådan arbejder jeg

Jeg arbejder ud fra en dyb forståelse af hvordan det menneskelige mentale design fungerer.

Vores naturlige tilstand er indre ro og mental klarhed, men det bliver overskygget af et tankemylder, som kan mærkes som stress og på mange andre måder.

I stedet for at give dig yderligere metoder og værktøjer som blot forøger tankemylderet, er det selve grundlaget – det mentale design – som jeg vil give dig en forståelse af. Vi benytter os alle af de redskaber vi er født med. Vi er bare ikke bevidste om det. Vi bliver så fanget i vores mentale oplevelse, at vi slet ikke bemærker, at det hele foregår inden i os selv. Vi skyder i stedet skylden for oplevelsen over på andre personer, en bilkø, et arbejde, en situation eller noget helt andet, som er uden for os selv.

Det mentale design har nogle grundprincipper, som er fundamentet for vores psyke. Disse grundprincipper er altid aktive. Det er de både når vi er glade, kede af det, i højt humør, arrige, i dårligt humør eller lykkelige mv. Med andre ord, disse grundprincipper er fundamentet for enhver oplevelse vi har i livet.

Når vi ikke har en forståelse af hvordan disse grundprincipper fungerer, bliver det tilfældigt, hvordan vi har det. Vores tanker og følelser danser rundt med os, og vi kan ikke slippe ud af dansen. Vi danser med, men uden rigtig at have nogen indflydelse på, hvor dansen fører os hen.

Når vi begynder at få forståelsen af hvordan det mentale designs grundprincipper fungerer, vil vi opleve en større indre ro, bedre balance i livet, bedre relationer til alle, bedre mental klarhed og dermed bedre mulighed for at styre livets dans. Vi er skabt til at være som lige beskrevet, og det er denne ”fabriksindstilling” vi har nemmere ved at finde tilbage til, når vi opnår en større forståelse.

I samtaler fokuseres på hvordan tanker og følelser hænger sammen og påvirker dit liv – lige nu! Vi kigger ikke tilbage i gamle oplevelser. De er overstået og kun en del af din historie. Fokus er på din indbyggede mentale sundhed. På denne måde opnår du synlige og varige resultater.

Jeg har åbnet for nogle intensive forløb, således at du og jeg tilbringer 3 dage (cirka 7 timer pr. dag) sammen, for at fordybe os i forståelsen, beskrevet ovenfor. Jeg giver fortsat også coaching sessioner.

 

 

 

 

Næste Event

Kontakt mig for foredrag, kurser og personligt udviklingsforløb, mv. Jeg afholder begge dele både i firma og privat regi.

Se på fanebladet "Hvad siger kunderne".

KimBrems.dk - info@kimbrems.dk