16.9.2019 i Kerteminde seniorforening

Projekt "Det enkle liv" – Livskvalitet, version 2.0

Ny viden om tankers indflydelse på din livskvalitet

Projekt "Det enkle liv" går ud på, at hjælpe mennesker til et liv med bedre livskvalitet.

Vi mennesker er så fanget i vores tanker, både aktuelle og gamle, at vi ofte glemmer at leve i nuet. I stedet tænker/bekymrer vi os om alt muligt.

I stedet for at lære flere metoder og værktøjer, ligger nøglen til en bedre livskvalitet, i at finde ro i tankemylderet, og give plads til at den viden vi alle har i vores indre, kan få plads til at komme frem.

Et eksempel. I vores tanker skaber vi en virkelighed, som vi tror er reel og lever efter den. Der er mange der er bange for edderkopper. I Danmark findes der i naturen ikke farlige edderkopper, men personen har bygget et tankekompleks omkring at edderkopper er farlige. Fakta for alle andre er, at en edderkop er en ganske lille spindler, som vi mennesker nemt kan dræbe, hvis vi ville det. Men hvorfor skal vi det. De er en del at den komplekse verden vi er en del af.

Ved at lade være med at fokusere på de gamle tanker om at en edderkop i Danmark skulle være farlig, og give rum for at være til stede i nuet, bliver det meget nemmere at være til. Dette og meget andet demonstreres på foredraget.

Næste Event

Kontakt mig for personligt udviklingsforløb, foredrag mv. Jeg afholder begge dele både i firma og privat regi.

Jeg starter et nyt hold op i oktober i Randers. Se på fanebladet "Kurser" og "Hvad siger kunderne".

KimBrems.dk - info@kimbrems.dk