Udpluk af udtalelser fra mine kunder:

Virksomhedsejer T.D., Esbjerg:

Tak for det du har lært mig. Jeg var involveret i et harmonika sammenstød, og min bil blev totalskadet. Jeg kom ikke noget til fysisk, men det at du har fået mig til at holde tankerne i nuet, betød at jeg også mentalt kom helskindet fra uheldet.

 

Karen Elmer Andersen skriver:

Jeg har lige hørt 2 foredrag afholdt af Kim Brems - det var en fornøjelse, jeg gerne vil anbefale dem her.

Det første hed: Vore tanker og den energi der ligger i tankerne. Det førte lytterne igennem mange forskellige indfaldsvinkler til tankens flygtighed og desværre også tankernes upålidelighed, så jeg til sidst forstod: jeg må passe på hvad jeg tænker, og virkelig tænke med omhu for mig og mine omgivelser.

Det andet foredrag var delt i to og begyndte med Louise Hay og hendes viden om positive bekræftelser, der heler; - forstået sådan, at hvis der er vrede så er det med at få "sagt det ordentligt og klart", så jeg igen kan "være i livet" med positive holdninger.

Den sidste del af foredraget var en konkret fortælling om, hvordan det aktive plaster "Lifewave" fungerer og hvor utrolig mange varianter af helbredet, der kunne påvirkes af et plaster. Det var en interessant og inspirerende viden at få om en hjælp til selvhjælp, der ikke gør ondt.

Begge foredragene var særligt udvalgte til netop den gruppe, som jeg var den del af. Kim Brems har været meget lydhør og flexibel at imødekomme vore ønsker. Som foredragsholder arbejder han meget engageret og levende, så at vi, som lyttere bare ønsker at få mere viden af ham.

Jeg kan på det varmeste anbefale foredragsholder Kim Brems.

Venlig hilsen

Karen Elmer Andersen, Lindeskovgyden 11, 5792 Årslev (oktober 2014)

Karin Jensen, skolelederFOF Østfyn udtaler:

Vi har haft Kim Brems på besøg til et foredrag ”Slut med hovedpine”. Det var en stor oplevelse og en øjenåbner. Ved ganske enkle øvelser og tryk på rette punkter, kan man hjælpe sig selv med at slippe af med hovedpine. Det var en rigtig god aften, der var alvor, humor og afprøvelser på sig selv og hinanden, for at få den optimale oplevelse ud af det. Jeg kan varmt anbefale Kim Brems til et foredrag eller en workshop, han er en meget indlevende og engageret foredragsholder.

 

Næste Event

Kontakt mig for personligt udviklingsforløb, foredrag mv. Jeg afholder begge dele både i firma og privat regi.

Jeg starter et nyt hold op i september 2019 i Odense. Udtalelser fra nuværende hold følger midt i august.

Hvis du har interesse i at deltage i et kursus tæt på Randers senere på året, så giv mig besked.

KimBrems.dk - info@kimbrems.dk