Udpluk af udtalelser fra mine kunder:

Lis N., Odense (august 2019):

Da jeg fik chancen for at deltage på Kims kursus om de 3 principper, var jeg inde i en periode fyldt med mørke triste tanker.

Jeg var både forventningsfuld og skeptisk, da jeg startede på kurset.

Jeg må erkende, at forventningerne til fulde blev indfriet.

I dag oplever jeg, at jeg ikke længere bliver hængende i mine mørke tanker, som stadig kan dukke op. Jeg oplever nu, at tankerne forsvinder - som dug for solen.

Kim har, på en forståelig og sympatisk måde, givet mig indsigt i, hvordan tanker og følelser skaber ens liv - samt givet mig de redskaber, der skal til at ændre livet.

Jeg kan derfor - ud fra egen erfaring - varmt anbefale kurset. 

 

Trine H. S., Odense (august 2019):

”Da jeg var sygemeldt med stress, indgik jeg i et forløb hos Kim Brems. Et forløb der skulle gøre mig endnu mere bevidst om min egen mentale tilstand.

Da jeg startede forløbet hos Kim anede jeg lys for enden af tunnelen, men i forløbets gang stod lyset endnu klarere og stærkere, og forløbet fik mig sikkert og trygt igennem tunnelen, og ud på den anden side – tilbage til min fabriksindstilling, og min mentale ro og overskud blev genforenet.

Kim er utrolig behagelig at arbejde med, han er yderst professionel og gennem hans forskellige værktøjer og metaforer i forløbet, ramte han os hver især, så vi alle kunne mærke fremskridt, selvom vi var forskellige steder i vores mentale tilstand.

Jeg kan derfor stå inde for Kim som coach, og han får mine bedste & varmeste anbefalinger herfra.”

 

Virksomhedsejer T.D., Esbjerg:

Tak for det du har lært mig. Jeg var involveret i et harmonika sammenstød, og min bil blev totalskadet. Jeg kom ikke noget til fysisk, men det at du har fået mig til at holde tankerne i nuet, betød at jeg også mentalt kom helskindet fra uheldet.

 

Karen Elmer Andersen skriver:

Jeg har lige hørt 2 foredrag afholdt af Kim Brems - det var en fornøjelse, jeg gerne vil anbefale dem her.

Det første hed: Vore tanker og den energi der ligger i tankerne. Det førte lytterne igennem mange forskellige indfaldsvinkler til tankens flygtighed og desværre også tankernes upålidelighed, så jeg til sidst forstod: jeg må passe på hvad jeg tænker, og virkelig tænke med omhu for mig og mine omgivelser.

Det andet foredrag var delt i to og begyndte med Louise Hay og hendes viden om positive bekræftelser, der heler; - forstået sådan, at hvis der er vrede så er det med at få "sagt det ordentligt og klart", så jeg igen kan "være i livet" med positive holdninger.

Den sidste del af foredraget var en konkret fortælling om, hvordan det aktive plaster "Lifewave" fungerer og hvor utrolig mange varianter af helbredet, der kunne påvirkes af et plaster. Det var en interessant og inspirerende viden at få om en hjælp til selvhjælp, der ikke gør ondt.

Begge foredragene var særligt udvalgte til netop den gruppe, som jeg var den del af. Kim Brems har været meget lydhør og flexibel at imødekomme vore ønsker. Som foredragsholder arbejder han meget engageret og levende, så at vi, som lyttere bare ønsker at få mere viden af ham.

Jeg kan på det varmeste anbefale foredragsholder Kim Brems.

Venlig hilsen

Karen Elmer Andersen, Lindeskovgyden 11, 5792 Årslev (oktober 2014)

 

Karin Jensen, skolelederFOF Østfyn udtaler:

Vi har haft Kim Brems på besøg til et foredrag ”Slut med hovedpine”. Det var en stor oplevelse og en øjenåbner. Ved ganske enkle øvelser og tryk på rette punkter, kan man hjælpe sig selv med at slippe af med hovedpine. Det var en rigtig god aften, der var alvor, humor og afprøvelser på sig selv og hinanden, for at få den optimale oplevelse ud af det. Jeg kan varmt anbefale Kim Brems til et foredrag eller en workshop, han er en meget indlevende og engageret foredragsholder.

 

Næste Event

Kontakt mig for foredrag, kurser og personligt udviklingsforløb, mv. Jeg afholder begge dele både i firma og privat regi.

Se på fanebladet "Hvad siger kunderne".

KimBrems.dk - info@kimbrems.dk