Kursus - Oktober - Randers

STIL SKARPT PÅ DIG SELV!

Er du træt af:

* at blive overmandet af dine tanker og følelser

* at være ked af det

* at føle dig stresset

* at have for mange "mørke" dage, selvom solen skinner

* at ......... (fyld selv ud)

Vil du hellere:

* have mere ro i din tilværelse

* have mere mental klarhed

* have mere overskud

* have en bedre hverdag

Så er dette kursus noget for dig.

Udgangspunktet for kurset er, at vi alle har en kerne af mental sundhed. I dagligdagen dækkes denne kerne dog af alle vores bekymringer, usikkerhed, stress og manglende tro på os selv. Mange oplever dermed at have et tankemylder, som føles som stress, depression mv.

Vi vil se dybere på hvordan dine tanker og følelser skaber din oplevelse af livet, og hvordan vi kan blive så revet med i vores følelser, at vi glemmer alt om hvordan vores mentale design reelt virker. Når du får en dyb forståelse af hvordan førnævnte virker, bliver du i stand til at leve dit liv på en mere naturlig og ubesværet måde. 

Dit udbytte af kurset vil, foruden ovennævnte, være:

* Du lærer at bringe dit uudnyttede potentiale til live

* Du får en bedre situationsfornemmelse og lærer at skabe tillidsfulde relationer

* Du får større gennemslagskraft

* Du lærer at være nærværende

Hør hvad en tidligere kursist har udtalt:

”Da jeg var sygemeldt med stress, indgik jeg i et forløb hos Kim Brems. Et forløb der skulle gøre mig endnu mere bevidst om min egen mentale tilstand. 

Da jeg startede forløbet hos Kim anede jeg lys for enden af tunnelen, men i forløbets gang stod lyset endnu klarere og stærkere, og forløbet fik mig sikkert og trygt igennem tunnelen, og ud på den anden side – tilbage til min fabriksindstilling, og min mentale ro og overskud blev genforenet. 

Kim er utrolig behagelig at arbejde med, han er yderst professionel og gennem hans forskellige værktøjer og metaforer i forløbet, ramte han os hver især, så vi alle kunne mærke fremskridt, selvom vi var forskellige steder i vores mentale tilstand. 

Jeg kan derfor stå inde for Kim som coach, og han får mine bedste & varmeste anbefalinger herfra.”

Trine H. S., Odense

Se andre udtalelser på www.kimbrems.dk, under fanebladet: Hvad siger kunderne.

Praktik for forløbet:

Der er en indledende - uforpligtende - snak med Kim, så du kan få en fornemmelse af hvad Kim har at byde på. Kontakt Kim på mail:Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi starter forløbet med at være sammen i 2 dage, den 5.-6. oktober.

Vi mødes lørdag fra kl. 10-16 og søndag fra kl. 10-16.

Den 19. oktober mødes vi igen fra kl. 10-16. 

Derimellem er der 2 styk 1:1 samtaler, hvor vi drøfter din udvikling. Disse afholdes via web opkald eller fysisk i Odense.

Kursus afholdes i Stevnstrup ved Randers i en privat bolig. Der vil være begrænset mulighed for overnatning på stedet. Frokost og kaffe/the/vand er inklusiv i hele forløbet. Der vil være mulighed for arrangere aftensmad lørdag for egen regning.

Pris for hele forløbet er kr. 3.000. Betaling på mobilepay til 29690174 eller via bankoverførsel (kontakt mig for konto nummer) er din bindende tilmelding. Der er plads til højst 6 deltagere. Kurset gennemføres ved minimum 3 deltagere.

 

Næste Event

Kontakt mig for personligt udviklingsforløb, foredrag mv. Jeg afholder begge dele både i firma og privat regi.

Jeg starter et nyt hold op i oktober i Randers. Se på fanebladet "Kurser" og "Hvad siger kunderne".

KimBrems.dk - info@kimbrems.dk