Stress

Ny vej til at slippe ud af stress

”Vi har alle en kerne af mental sundhed”, sådan er udgangspunktet for den hjælp jeg yder. I dagligdagen overdækkes denne kerne af alle vores bekymringer, usikkerhed, stress og manglende tro på os selv. Mange oplever dermed at have et tankemylder, som føles som stress, depression mv. I h.t. Danmarks Radios dokumentar om psykiatriens dilemma fra maj 2019 får mere end 690.000 danskere medicin mod psykiske lidelser.

Hvordan finder vi tilbage til denne kerne af mental sundhed? Det gør vi når vi bliver bevidst om 3 grundlæggende Principper om hvordan den menneskelige psyke fungerer. Dette deler jeg med den stressramte.

Det jeg også hjælper med at forstå er, at "Tanker skaber Følelser". Denne enkle sætning er mere afgørende end du overhovedet kan forestille dig. Enhver følelse, uanset om den er god eller dårlig, har en tanke bagved. Hvis du har en følelse af at være ked af det, så er der en tanke om at være ked af det. Tanker kan skifte på et splitsekund. Prøv selv. Find en følelse frem, som du ikke er glad for, mærk den i kroppen, og skift så til et minde om da du var glad, f.eks. en ferie eller en forelskelse. Skiftet sker med det samme.

Jeg tilbyder et ugeforløb fra mandag middag til fredag eftermiddag, hvor den stressramte og jeg sammen finder vej igennem tankemylderet og ind til den indre ro. Forløbet tilbydes som internat.

For at konstatere om den stressramte og jeg finder en god kemi, tilbyder jeg en gratis indledende samtale, hvor jeg også vil fortælle mere om forløbet.

Næste Event

Kontakt mig for foredrag, kurser og personligt udviklingsforløb, mv. Jeg afholder begge dele både i firma og privat regi.

Se på fanebladet "Hvad siger kunderne".

KimBrems.dk - info@kimbrems.dk